De 5 leukste themafeest ideeën

Of het nou voor je verjaardag is of gewoon voor de gezelligheid een feest is altijd leuk. Wil je echt indruk maken en een feestje organiseren die nog lang in het geheugen van je vrienden blijft hangen, moet je er een thema aanhangen. Themafeestjes zijn enorm populair en geschikt voor jong en oud. Vooral als je gasten creatief zijn met het kiezen van feestkleding. Wil jij ook een feest organiseren, maar weet je niet direct een leuk thema? Lees dan snel verder, want hier lees je de 10 leukste themafeest ideeën.

Superhelden party

Superman, Batman of Robin, de wereld heeft een hoop superhelden. Een themafeest gebaseerd op superhelden is echt een aanrader. Het leuke aan een superhelden party is dat iedereen vaak een andere personage als superheld hebben, hierdoor krijg je altijd een bonte verzameling aan superhelden.

Hawaï party

Vooral in de koude wintermaanden, wanneer iedereen smacht naar een beetje zon is een Hawaï party extra leuk. Een ruimte geef je eenvoudig een tropische sfeer mee met palmbomen, strand, Hawaï slingers en tropische cocktails. Ook de gasten kunnen het met hun outfits bont maken. De bekende Hawaï overhemden, rokjes en kransen mogen bij dit tropische feest niet ontbreken.

Proud to be fout

Wil je met je feest echt over de top gaan? Organiseer dan een proud to be fout party. Bij een proud to be fout party kan alles en is niks te geen. Foute jaren 80 trainingspakken, fluorerende kleding, tijgerprintjes, geen outfit is te gek.

Oktoberfest

Het Oktoberfest is van oorsprong een echt Duits feest, maar ook in Nederland wordt het steeds populairder. Vele duizenden mensen bezoeken in september één van de vele Oktoberfesten in Nederland. Gekleed in een Lederhose of Drindl bezoeken ze de vaak grote tenten met daarin lange tafels. Onder het genot van grote pul bier genieten van Duitse schlagers. Dit thema kan je ook heel eenvoudig voor je eigen themafeest gebruiken.

Letterfeest

Wil je niet één vast thema hanteren, maar vind je het wel leuk dat iedereen verkleed komt? Dan is een letterfeest echt een uitkomst. Met een letterfeest kies je vooraf een letter waarbij ieder zijn eigen draai aan kan geven. Bij de letter P kan je veel verschillende kanten op zoals Peaky Blinders outfit, Pokémon en een Paashaaspak. Kortom, met een letterfeest kan je vele kanten op en laat je het over aan de creativiteit van je gasten.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *